Dipecerii nostrii sunt cele mai calificate persoane din industrie, cu o ingaduire si un calm de invidiat ajuta clientii sa ajunga unde doresc si le asculta cu drag cerintele lor. Iar aceste calitati sunt testate zilnic deoarece este o slujba foarte stresanta.

Un alt motiv pentru care dispecerii nostrii sunt cei mai calificati este ajutorul pe care il dau soferilor, ghidandu-i in asa fel incat sa evite aglomeratiile sau blocajele in trafic. In acelasi timp ei amelioreaza impacienta clientilor care sunt pusi in asteptare datorita inevitabilelor intarzieri.

Pentru a putea oferii servicii de cea mai buna calitate, personalul nostru a fost intens pregatit pentru a intampina solicitarile dumneavoastra. In sustinerea dispeceratului taxi am recrutat pentru dumneavoastra soferi profesionisti, care lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si comportamentului.

SAMATAXi este singura firma din Galati cu un dispecerat taxi modern, la standarde europene, echipat cu statii de emisie-receptie de ultima generatie, si un personal pe masura. Sunati la noi si va veti convinge singuri.

Mai multe beneficii

Cu GO by SAMATAXi

01.
Comanda rapida

Doar alege punctul de plecare si cel de destinatie si in mai putin de un minut comanda ta este preluata si un taxi este in drum spre tine!

02.
Usor de folosit

Interfata este prietenoasa, meniurile sunt intuitiv aranjate astfel ca navigarea este foarte rapida!

Rezervare taxi

Folosind aplicatia GO by SAMATAXi vei avea un taxi exact la ora si in locul in care ai nevoie!

03.
Transfer aeroport

Rezerva un taxi pentru o cursa spre sau de la aeroport pentru a calatori rapid si in siguranta!

04.
App App